TAURAKIEMIO SENIŪNIJOS GYVENTOJŲ DĖMESIUI!

Prie seniūnijos administracinio pastato T. Masiulio g. 6, Piliuonos k., lapkričio 24 d. (penktadienį) nuo 9.25 val iki 9.35 iš Kauno rajono savivaldybės gyventojų ir biudžetinių įstaigų bus nemokamai renkamos šios susikaupusios ir aplinkai pavojingos atliekos: automobilių akumuliatoriai, automobilių amortizatoriai, automobilių kuro, tepalo ir oro filtrai, panaudota alyva, baterijos (galvaniniai elementai), padangos (vienas gyventojas (automobilio valdytojas) galės atiduoti ne daugiau kaip 2 naudotas automobilio padangas).
Dauguma automobilių atliekų įrašytos į pavojingųjų atliekų sąrašą: hidrauliniai (tepaliniai) amortizatoriai, akumuliatoriai, degalų ir tepalo filtrai, panaudota alyva. Tokios atliekos, o taip pat ir pavojingomis atliekomis nelaikomos automobilinės atliekos (pavyzdžiui iautomobilinės padangos) numestos bet kur, nerūšiuojamos ar netinkamai tvarkomos gali kelti didelį pavojų tiek aplinkai, tiek pačių žmonių sveikatai. Tokias atliekas privaloma perduoti atliekų tvarkytojui, turinčiam teisę tvarkyti tokias atliekas.Daugiau informacijos apie tinkamą atliekų tvarkymą – www.agia.lt

Įmonės apie turimas alyvų ir apmokestinamųjų gaminių atliekas gali pranešti telefonu 8 687 95 159 arba el.paštu info@agia.lt.

Atliekų surinkimą organizuoja:

Atliekų surinkimą vykdo:

Parašykite komentarą

Your email address will not be published.